Nyereményjáték

Spiritsport nyereményjáték 2021 május 10-től május 31-ig!

Legyél Te a szerencsés és vidd el a fődíjat!

Megosztás

Új sportwebáruházunk megnyitása alkalmából nyereményjátékot indítunk. Vegyél részt a játékban és nyerd meg a 20.000 Ft-os ajándékutalványunkat, amit bármilyen termékhez felhasználhatsz!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

  • 1. KATTINTS IDE és csinálj fiókot a weboldalunkon!
  • 2. A regisztrációnál iratkozz fel a hírlevelünkre!
  • 3. Ha ezzel megvagy máris bekerültél a kalapba és esélyed van az ajándékutalványra.
  • 4. A regisztrációdért kapsz tőlünk 500 Forintot, amit azonnal le is tudsz vásárolni az áruházunkban!

Nyereményjáték szabályzat

A játék szervezője a TEAMSPORTPRESS Kft. – 2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 41. C. ép. Telefonos elérhetőség: +36-20-775-6467

A játékban 2021 május 31-én kerül kisorsolásra a Szervező által felajánlott nyeremény. A nyertes a nyereményét kupon formájában, email-en keresztül kapja meg. A játékban minden játékos részt vehet, aki egyetért a játékszabályokkal.

Hogyan vehetek részt a játékban?

A játékban úgy lehet részt venni, hogy játékos a jelen weboldalon regisztrál és fiókot hoz létre, elfogadja az ezen dokumentumban rögzített szabályokat és részvételi feltételeket, és feliratkozik a Szervező hírlevelére Adatai a Szervező adatbázisába kerülnek. Részletes adatvédelmi tájékoztatóért kattints ide: Adatvédelmi szabályzatunk

A Szervező a beérkezett adatokat kizárólag saját részre gyűjti, a játékosok adatait nem adja ki harmadik fél részére! A játékosok a játékban való részvéttel elfogadják, hogy a megadott e-mail címre a szervező e-mail üzenetet és marketing célú megkeresést tartalmazó levelet küldhet. Játékos a magyar szabályok értelmében bármikor kérheti ezen levelek alján a listáról való törlését, vagy postai levélben ide címezve: 2600 Vác, Zrínyi Miklós utca 41. C. ép.

  • A játék kezdete: 2021 május 10.
  • A játék vége: 2021 május 31. 23:59
  • A játék vége után beérkezett adatok már nem számítanak bele a sorsolás menetébe.
  • A nyeremények kisorsolása kézzel történik. Időpontja: 2021 június 01, kedd

A sorsolás végeztével a nyerteseket a játék szervezője a megadott e-mail címen értesíti. Ha a nyertes 24 órán belül nem jelentkezik a nyereményért, a szervező pótnyertes sorsolást tart, melynek időpontja a sorsolást követő szerdai nap. A játékban való részvétel mindenki számára nyitott, díjfizetést nem igényel. Típusát tekintve promóciós játék. A sorsolásban kizárólag azok vehetnek részt, akik az adatbázisból a játék végéig nem törlik magukat, hiszen a sorsolás alapját az adatbázisban részt vevő e-mail címek képezik. Törlésük kérése esetén a nyereményjátékban való részvétel nem lehetséges és a szavazás kiértékelésében sem tudjuk válaszaikat beleszámolni.

Egy játékos egy héten csak 1 alkalommal vehet részt a játékban. Amennyiben egy adott személy minden kétséget kizáróan többször regisztrál a játékba, hogy esélyét szabálytalanul növelje, csalást követ el, amely más játékosok hátrányára válik, így azonnali kizárással és az esetleges nyereménye újrasorsolásával jár!